ung/voksen

Psykomotorisk terapi

Psykomotorisk kropsbehandling er en helhedsorienteret behandlingsform, der sigter mod at balancere krop og sind.

Den psykomotoriske behandling omfatter 3 dele:

  1. Samtale om årsag til henvendelsen, symptomer og reaktioner.  Samt mål med behandlingen.
  2. Den manuelle behandling der regulerer spændingstilstande, afhjælper stress og giver øget bevidsthed om dine ressourcer. Behandling foregår fuldt påklædt, og er blid massage/stræk til muskler, fascier, led. Behandlingen vil afspænde overspændte muskler og aktivere underspændt muskulatur. Behandlingen bevidstgør klienten om egne ressourcer og har en positiv effekt på de hormonelle balancer i kroppen.
  3. Øvelser der understøtter behandlingen. F.eks. grounding- / styrkeøvelser eller teknikker til afspænding, som du kan arbejde med hjemme.

Mine klienter henvender sig ofte med disse problematikker:

  • Nakke problemer: spændinger/ spændingshovedpine. Hos babyer ses det ofte som favoritside eller assymmetri. Hos børn og voksne ses ofte andre symptomer.
  • Smerter i muskler eller led f.eks. opstået i forbindelse med uhensigtsmæssige/ensidige arbejdsstillinger, ulykke, sport
  • Fertilitetfremmende behandling: uanset om du er i traditionelt fertilitetsbehandling  eller blot ønsker at fremme din naturlige fertilitet, er der evidens for at manuel behandling fremmer chancerne for at opnår graviditet. Både for mænd og kvinder.
  • Arvæv: enten forebyggende eller behandling af arvæv der forårsager smerter/ ubehag.
  • Stress, udbrændthed, overbelastning.
  • Søvnproblemer, uro tankemylder

Jeg kombinerer den psykomotoriske behandling med laserterapi, der hvor jeg finder det nødvendigt. Laserterapi fremmer kroppens egen helingsprocess og giver en øget blodgennemstrømning i det behandlede område. Laserterapi er en meget blid behandlingsform uden bivirkninger, der har særlig god effekt på inflammationer, akutte skader, arvæv samt er en vigtig del af den fertilitetsfremmende behandling.

En behandling varer som regel 60 min. Nogle klienter ønsker en længere behandling og andre bruger behandlingen som ren wellness.

Priser:

Behandling 60 min. kr. 550,- Intropris i Brønshøj: Kr. 400,-

Behandling 75 min. kr. 650,- Intropris i Brønshøj: Kr. 500,-

Behandling 90 min. kr. 750,- Intropris i Brønshøj: Kr. 600,-