Minirytmik 1-3 mdr.

Mini rytmik 1-3 mdr. (6 X 1 lekt.) kr. 495,-  

Onsdag d. 22. maj kl. 10-10.45 (1-3 mdr., for tidligt fødte (korrigeret) samt børn/forældre der kom hårdt fra start i livet som familie).

Mange forældre ønsker at starte tidligt med at stimulere deres baby. Barnet har sjældent behov for ret meget andet end forældrene på dette tidspunkt. Men hvordan kan man stimulere sit lille barn uden at det overstimuleres? Hvordan ved man hvilke behov det lille barn har? Hvordan lytter man til barnets signaler og stadig er en forælder der tør at vise vej for barnet?

Du kan starte på dette hold umiddelbart efter fødslen og indtil barnet er max. 4 mdr.

Dette kursus handler om at etablere en stærk relation mellem barn og forælder. Vi øver at få øje på og tolke barnets signaler. Vi ved at jo tættere vi er med vores børn des lettere har vi ved at aflæse børnene. Jo mere trygt et barn er des bedre trivsel og udvikling. Men det forudsætter at forældrene er trygge i at tage beslutninger og vise vej for barnet og for familien. Der er mange modsatterettede strømninger i tiden. Der er mange DO´s and  DON´Ts i forhold til at tage vare på et lille barn. Det kan være ekstremt forvirrende som forældre. Lær at mærke efter hvad der passer til dig og dit barn. Få tillid til at tage de rigtige valg. Her er ingen løftede pegefingre men en masse viden samlet gennem mange år.

Holdet forløber over 6 gange à 1 lektion. Vi vil berøre emner som barnet primære sanser, søvn, trivsel generelt. Her vil være en masse basal viden om barnets udvikling og en masse praktiske øvelser. Vi kommer til at gennemgå hvorfor og hvordan man bruger vikler/bæreseler. Vi kommer til at lave babymassage og iøvrigt tale om, hvordan vi bedst kan stimulere barnet på dette alderstrin, uden at overstimulere.

Som forældre får du en masse inspiration til at være sammen med dit barn på en nærværende måde. Det burde ikke være en videnskab at tage vare på et lille barn, men vores instinkter forstyrres ofte af velmenende råd fra omgivelserne og tidens strømninger.

Er du tvivl om dette kursus passer til dig og dit barns så ring til mig: 60705434 (12-13)

Info samt tilmelding på mineco.dk@gmail.com