mødregruppe

Mødregruppe med mere…:

Ønsker du og din mødregruppe et nærende og udviklende samvær i gruppen, er der mulighed for at få mig på besøg. De forskellige tilbud kan sammensættes efter ønske.

Behandling MOR: 30 min, afspændende behandling af mor. Fokus kan f.eks. være på skulder/nakke, nakke/arme/håndled. Reducerer spændinger og hovedpine, afledt af mange timers amning, osv. Nyd behandlingen mens dit barn sover, ligger på din mave eller underholdes af gruppen.

Behandling BARN: 30 min. screening og behandling af dit barns motoriske udvikling. Er der asymmetri, favoritside eller andet, der skal behandles. Og hvordan behandles/afhjælpes dette her og nu. Hvordan støtter du bedst dit barns udvikling lige nu?

BABYMASSAGE: Massage er sundt at give og modtage. Styrk samspillet med dit barn og lær at give massage. Babymassage er afstressende og virker opbyggende på krop og sind.

RYTMIK/MOTORIK: Stimuler dit barns sansemotoriske udvikling. Få idéer  til lege der styrker hele dit barns udvikling. Vi leger og er aktive med børnene. Brugbar inspiration lige til at gå i gang med.

VIKLER: Lær at bruge din vikle/ bæresele korrekt, eller prøv de forskellige muligheder før du investerer. Det er ikke så indviklet, men sundt for alle børn at blive båret, da det styrker relationen mellem barn og forældre.

Et besøg forudsætter I er mindst 4 personer og bor i hovedstadsområdet.

PRIS:

Et besøg i mødregruppen: Kr. 275,-/pers.

To besøg i mødregruppen: Kr. 500,-/pers.

Tre eller flere besøg i mødregruppen: Kr. 200-,/pr. pers/pr. besøg

I bestemmer indhold og rækkefølge. Jeg medbringer alle materialer til undervisning/behandling

Kontakt mig hvis I har spørgsmål eller særlige ønsker: 60705434