Rytmik

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rytmik (8×1 lektion) Kr. 775,-

Rytmik for de mindste handler om at styrke barnets sansemotoriske udvikling. Ved at styrke alle barnets sanser, lægges fundamentet for den bedste trivsel og udvikling hos dit barn.

Vi synger, tumler, er vilde og larmende, men skal også være helt stille sammen. Øvelserne for de mindste er mest barn/forælder, som børnene bliver større bliver øvelserne mere udadvendte. Vi synger en del af de gamle klassikere og mange nye sange, fra den danske børnesangskat.

Vi øver at være uadvendt og ‘på’ og kunne vende opmærksomheden ind og lukke af for indtryk fra omgivelserne. Der er plads til 10-11 børn på hvert hold. Hvis du tilmelder tvillinger koster det fuld pris for det første barn + en voksen og 20% for andet barn.

Rytmik Forår 2018:

Onsdag d. 10. Januar Kl. 10-10.45: (3-6 mdr.)  *1 ledig plads

Onsdag d. 10. Januar Kl. 11-11.45: (6-9 mdr.)  *2 ledige pladser

Onsdag d. 7. Marts Kl. 100-10.45: (6-9 mdr. fort.)

Onsdag d. 7. Marts kl. 11-11.45 (6-9 mdr )

Onsdag d. 7. Marts Kl. 13-13.45  (3-6 mdr.)

 

Tilmelding: mineco.dk@gmail.com  Oplys venligst telefon nr. ved tilmelding

 

Nye hold starter i begyndelsen af maj

 

Tilmeldingen er bindende når den er betalt. Opkrævning sker ca. 14 dage før.

Ved længere ferie (2 uger eller mere ) kan man, efter aftale, tilmelde sig et kortere forløb.

 

Vurdering af et barn:

Hvis du som forælder er bekymret for dit barns udvikling eller hvis du bare mangler redskaber og inspiration til at støtte dit barns sansemotoriske udvikling, kan du bestille tid til dit barn hos mig.

Jeg bruger 45 min. på en spædbarnsundersøgelse (0-9 mdr.) og 60 min. på en børneundersøgelse (9 mdr.-16 år). Når du bestiller tid modtager i et skema om barnets trivsel og udvikling, der skal udfyldes og medbringes.

Jeg laver altid en skriftlig tilbagemelding på ca. 1 A4-side, med min vurdering samt forslag til øvelser og leg der styrker dit barns udvikling.

Læs mere under “Sansemotorisk behandling”